Categoria: Promoció de la salut i prevenció de la malatia

Convocada la Sisena Cursa Son Espases per al pròxim 26 de febrer

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L’objectiu és promoure l’activitat física i l’esport com a elements fonamentals per millorar el benestar i la qualitat de vida.

L’Hospital Universitari Son Espases ha organitzat la Sisena Cursa Son Espases pel diumenge 26 de febrer, una iniciativa que té com a objectiu promoure l’activitat física i l’esport com a elements fonamentals per millorar el benestar i la qualitat de vida, i que s’ha convertit en una cita anual indispensable en el calendari dels corredors.

Enguany s’ha incrementat el nombre de corredors a 700 participants entre els dos recorreguts. La prova absoluta (de 8,3 km de recorregut) començarà a les 10.00 del matí, davant de l’Escoleta, amb aquest itinerari: camí de Son Espases-camí de la Real-camí de Can Gori-camí de l’Ullastre-carretera del Parc Bit-carretera de Valldemossa-Escoleta Son Espases, on estarà ubicada la meta.

La prova popular (de 4,7 km de recorregut) començarà a les 11.00 hores i el recorregut serà el següent: camí de Son Espases-camí de la Real-camí del Molí d’en Terra-carretera de Valldemossa-Escoleta Son Espases. Es lliuraran trofeus per als tres primers classificats absoluts masculins i femenins a cada una de les dues proves. Així mateix, també es lliuraran trofeus als primers classificats per edats.

La iniciativa és oberta a tothom que vulgui participar en la Cursa. L’edat mínima per participar en la prova absoluta és de 16 anys, mentre que per participar en la prova popular l’edat mínima és de 14 anys (cal l’autorització dels pares o del tutor per als joves de menys de 18 anys).

Inscripcions

Les inscripcions s’han de fer abans de dia 24 de febrer a les 23.00 hores, en aquest enllaç a la pàgina web Elitechip. En aquesta pàgina també es pot consultar el reglament de la cursa.

[Font: Conselleria de Salut i Consum. 31/01/2023]

[Foto: metamorFoseAmBULAnte / No competían entre ellos. Competían consigo mismos / CC BY-NC-ND 2.0]