Categories: Promoció de la salut i prevenció de la malatia, Institucions sanitàries

L’Hospital Joan March decora tres sales per oferir espais més amables i càlids a pacients i familiars

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L’objectiu principal és crear espais més acollidors que evitassin l’aparença d’un entorn mèdic. El desenvolupament del projecte ha estat possible gràcies a «Acciones de corazón», una iniciativa d’IKEA.

L’Hospital Joan March ha fet un pas més en la seva estratègia per oferir una atenció més humanitzada i amable a pacients i familiars, gràcies a la decoració de tres sales per convertir-les en llocs més amables, còmodes i alegres.

Aquest projecte, que ha estat promogut per la Unitat de Treball Social i Atenció a l’Usuari de l’Hospital Joan March, s’emmarca en l’estratègia d’humanització del Servei de Salut i ha estat possible gràcies a «Acciones de corazón, IKEA Islas Españolas», que han dissenyat i adequat aquests espais.

Gràcies a aquesta iniciativa de col·laboració ha estat possible crear uns ambients més càlids i acollidors, que eviten l’aparença d’un entorn mèdic, emprant elements naturals com la fusta, estampats de naturalesa, la il·luminació indirecta i plantes naturals.

Així s’ha aconseguit crear un entorn confortable en el qual es garanteix la intimitat i confidencialitat, es fomenta la confiança i es facilita l’expressió de sentiments i emocions. A més, facilita la comunicació entre professionals, pacient i família, tenint en compte les necessitats psicosocials i emocionals que es precisin en aquest moment.

«Acciones de corazón, IKEA Islas españolas» és una iniciativa que neix gràcies a totes les persones que formen IKEA Balears, Canàries i Carib, amb l’ànim de recolzar i ajudar, amb temps i recursos, els qui ho necessitin en l’entorn i comunitats properes.

[Font: Conselleria de Salut i Consum. 14/03/2023]

[Foto: Conselleria de Salut i Consum]

Què en diu la premsa
*15/03/2023 noticiasde.es - El Hospital Joan March decora tres salas para que el espacio sea más amable para pacientes y familiares.