Categoria: Promoció de la salut i prevenció de la malatia

El passat 19 de maig va ser el Dia Mundial de la Donació de Llet Materna, un reconeixement a les mares donants i als professionals

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

En els bancs de llet materna, les mares donants juguen un paper fonamental. Dedicant el seu temps i esforç en oferir un recurs vital que ajuda a proporcionar una nutrició essencial als nadons més vulnerables.

El passat dia 19 de maig va ser el Dia Mundial de la Donació de Llet Materna, un dia ideal per reconèixer la gran tasca de les mares donants i els professionals que treballen per assegurar que aquestes donacions arribin als nadons que ho necessiten en les millors condicions possibles.

Durant l'any 2022, 63 mares generoses van realitzar un acte d'amor donant un total de 386 litres de llet materna. Aquesta llet va ser destinada a 106 nounats d'extrem baix pes que requereixen un suport especial.

Si esteu interessades a aprendre més sobre com donar llet materna o voleu unir-vos a aquesta bonica causa, us convidem a visitar el Banc de Llet Materna - Banc Sang i Teixits de les Illes Balears.

Descarrega aquí el document relacionat.

[Font: Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears. 19/05/2023]

[Foto: Frank Avitia / BEBE / CC BY 2.0]