Categoria: Promoció de la salut i prevenció de la malatia

Campanyes de donació de sang a empreses i institucions per fomentar la Responsabilitat Social Corporativa

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears (BSTIB) promou la donació de sang a l'entorn laboral, convidant les empreses i institucions públiques i privades a organitzar campanyes de donació als seus llocs de treball o a organitzar visites en grup de treballadors interessats a donar sang a les instal·lacions del BSTIB.

El compromís amb la responsabilitat social corporativa i la solidaritat són valors fonamentals en la societat actual. En aquest sentit, el Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears (BSTIB) se sent orgullós d'impulsar una iniciativa que busca fomentar la donació de sang en l'àmbit empresarial i en institucions. Les companyies i organitzacions poden planificar i promoure campanyes de donació de sang als seus propis llocs de treball o fins i tot organitzar visites a les instal·lacions del BSTIB perquè els seus empleats donin sang.

En apropar la donació de sang a la rutina laboral, es busca crear consciència de la importància de la donació de sang i, al mateix temps, contribuir al sistema sanitari balear, reforçant el sentit de comunitat i la cooperació entre els empleats de les organitzacions participants.

Durant l'any 2023, s'han organitzat 71 campanyes de donació de sang en 42 centres de treball on han participat 1.820 persones, s'han aconseguit 1.434 donacions i 330 persones han donat per primera vegada.

El 17 de novembre es va dur a terme la campanya de donació a la Base Militar Jaime II. A més, per primera vegada, s'organitzà una campanya de donació de sang a les oficines centrals de CaixaBank el 21 de novembre. Així mateix, el 22 de novembre hi va haver l'oportunitat de donar a l'Hospital Son Espases, com és tradicional el primer i tercer dimecres de cada mes, i demà, el dia 24 de novembre, es durà a terme la segona campanya de l'any a les instal·lacions de CESUR.

El Banc de Sang i Teixits agraeix el suport de totes les persones que ens ajuden a organitzar aquestes campanyes de donació i anima les empreses o institucions a participar en aquesta iniciativa.

Per obtenir més informació sobre com col·laborar en l'organització de campanyes de donació de sang al teu lloc de treball o programar visites al BSTIB per donar sang, podeu posar-vos en contacte amb:

  • Departament de Planificació i Promoció del BSTIB
  • Telèfon: 971 76 44 33 - Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  • Per conèixer els passos a seguir per organitzar una campanya al teu centre de treball, consulta aquest enllaç: Com organitzar una campanya de donació de sang.

[Font: Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears. 16/11/2023]

[Foto: Banc d’Imatges Infermeres / Infermera pren mostres a la Unitat d’Assajos Clínics de l’Institut Clínic d’Hematologia i Oncologia / CC BY-NC-ND 2.0]