Categoria: Promoció de la salut i prevenció de la malatia

Prop de 300 persones participen en la macro reunió de rutes saludables de l'ASEF

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

En els actes de celebració del Dia de les Illes Balears, varen concentrar-se diferents programes de Rutes Saludables, tant de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera (CS Santa Eulària des Riu, CS Vila i CS Es Viver) com d'altres organismes, com ara l'Associació Espanyola Contra el Càncer, Eivissa gran, Grup de ball de Miguel Barranco, i Grup de Rutes de l'Associació Creix.

El programa Rutes Saludables complirà a Eivissa, l'any que ve, el seu desè aniversari a les Balears. A Eivissa, el va posar en marxa inicialment el Centre de Salut de Vila i, posteriorment, s'hi han anat sumant el Centre de Salut Es Viver i el de Santa Eulària des Riu. A hores d'ara està a punt d'inaugurar-se al Centre de Salut de Formentera.

Les sortides s'han realitzat des de cada centre de salut, tret del Grup de Santa Eulària des Riu, que s'han desplaçat a Eivissa amb autobús, i els participants s'han trobat al Portal de Ses taules a les 11 del matí, on han immortalitzat el moment amb una foto de grup. Posteriorment, han continuat la pujada a la muralla i han finalitzat al Baluard de Santa Llúcia, on s'ha impartit una classe d'exercici físic a càrrec de la fisioterapeuta del Centre de Salut de l'Avinguda 8 d'agost, Olga Hernández.

L'esdeveniment ha finalitzat amb una sessió de ball impartida pel Dr. Nelson Harb i la infermera especialista en Atenció familiar i comunitària, Belén Precioso, tots dos del Centre de Salut Vila.

[Font: Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera. 05/03/2024]

[Foto: Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera]