Categoria: Promoció de la salut i prevenció de la malatia

Alumnat de l’IES Capdepera realitza el projecte de salut a l’Hospital de Manacor

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Un any més el projecte de salut posat en marxa per l'IES Capdepera ha suposat la visita dels alumnes de 3r d'ESO del centre a l'Hospital de Manacor per participar d'una visita guiada, així com a conferències i xerrades sobre l'activitat que es desenvolupa a l'hospital.

Un total de 28 alumnes han pres part en aquesta visita als diferents serveis del centre hospitalari. Els alumnes de 3r d'ESO de l'IES Capdepera han realitzat un recorregut pels diferents serveis de l'Hospital de Manacor, per tal de conèixer el seu funcionament. La visita a l'Hospital de Manacor s'engloba dins el projecte dedicat a la salut que han organitzat els professors d'aquest institut.

A primera hora del matí, el director mèdic de l'hospital, Bernardo García de la Villa, ha donat la benvinguda als estudiants i, a continuació, han rebut una interessant xerrada sobre el Servei d'Urgències de l'hospital, a càrrec de Pere Serra, cap del servei. Seguidament els han informat sobre el funcionament del centre hospitalari i de les diverses professions que poden trobar-hi. En aquest sentit, els professors han destacat la importància d'aquesta experiència pilot a l'Hospital de Manacor.

Posteriorment els alumnes, acompanyats dels professionals, han visitat diversos serveis i han conegut els diferents grups de treballadors que conformen l'hospital. Dividits en grups per així poder obtenir una informació més propera i directa, els alumnes i professors han fet un recorregut per les àrees següents: paritori i unitat de pediatria, laboratori, anatomia patològica, així com també àrees menys conegudes d'un hospital com són administració (informàtica, compres, recursos humans) i admissió.

Finalment, han participat d'un taller sobre la importància del rentat de mans i a una xerrada sobre Psiquiatria, impartida per la Dra. Rosa Molin, cap del servei.

[Font: Hospital de Manacor. 22/04/2015]

[Foto: Hospital de Manacor]