Categoria: Promoció de la salut i prevenció de la malatia

Els alumnes de 3r d'ESO de La Salle visiten l'Hospital de Manacor

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Un total de 45 alumnes de 3r d'ESO del Col·legi La Salle de Manacor han visitat l'Hospital de Manacor. Durant la visita, emmarcada en el Projecte Salut, els alumnes han pogut assistir a conferències i xerrades sobre l'activitat que es desenvolupa en el centre hospitalari.

Els han rebut la directora gerent, Catalina Vadell, i la directora d'Infermeria, Francesca Rosa Rosal, acompanyades d'una representació de professionals de l'Hospital. Tots han destacat la importància d'aquesta experiència pilot.

Els alumnes han realitzat un recorregut pels diferents serveis de l'Hospital, per conèixer el seu funcionament i han rebut informació diversa sobre els serveis i els diferents grups de treballadors que conformen l'Hospital per part dels professionals d'Atenció al pacient i docència d'infermeria.

Així mateix, dividits en tres grups per poder obtenir una informació més propera i directa, els alumnes i professors han fet un recorregut per les àrees d'Urgències, Radiologia, Laboratori, Anatomia Patològica, així com també per àrees menys conegudes d'un hospital com són Administració i Admissió.

També han participat en un taller sobre la importància del rentat de mans i la salut, així com en una xerrada sobre Psiquiatria i adolescència, a càrrec de la Dra. Alba Félez.

[Font: Hospital de Manacor. 17/03/2017]

[Foto: Hospital de Manacor]