Categoria: Promoció de la salut i prevenció de la malatia

Consulta pública del Pla Europeu de Lluita contra el Càncer

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Conselleria de Salut i Consum, des de la Direcció General de Salut Pública, a través de la Coordinadora de l’Estratègia del Cáncer de les Illes Balears, Carmen Sánchez Contador, ens ha remès informació sobre la consulta pública que la Comissió Europea va iniciar sobre el Pla Europeu de Lluita contra el Càncer .

La seva finalitat d'identificar àrees crítiques i explorar accions futures.

El càncer és una prioritat sanitària inclosa en el pla de la Comissió 2019-2024 i per això es treballarà en el desenvolupament d'aquest Pla Europeu. A partir del Pla s'actuarà en totes les fases de la malaltia, de la prevenció a la detecció, al tractament, la cura i les cures pal·liatives.

El passat dia 4 de febrer, Dia Mundial del Càncer, la Comissió Europea va iniciar una consulta pública sobre el Pla a fi d'identificar àrees crítiques i explorar accions futures.

CONSULTES RELACIONADES

  • La pròpia consulta sobre el PlaLa data límit per a participar és el 28/04/2020. Para participar podeu accedir a aquest enllaç.
  • Consulta sobre la full de ruta (roadmap) del pla. La data límit per a participar és el participar es el 3/03/2020. Per a participar podeu accedir a aquest enllaç.

Des de la Estratègia en Càncer s’anima a participar en la consulta pública de manera directa i en la construcción del Pla Europeu.

Més informació.

[Font: Conselleria de Salut i Consum. 25/02/2020]

[Foto: Ashley Rose / https://flic.kr/p/7zwQBZ / CC BY-ND 2.0]