Categoria: Promoció de la salut i prevenció de la malatia

Realitzada la Tercera Cursa Son Espases per promoure l’activitat física

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

920 corredors van participar el passat dia 23 a la Tercera Cursa Son Espases, amb l’objectiu promoure l’activitat física i l’esport per a millorar el benestar i la qualitat de vida.

És una xifra rècord, que consolida aquesta prova com una cita indispensable en el calendari de corredors professionals i aficionats. Com en edicions anteriors, hi va participar un gran nombre de professionals del Centre.

Objectiu: Promoure l'activitat física i l’esport

La Cursa Son Espases és una iniciativa de l’Hospital Universitari Son Espases que té com a objectiu promoure l’activitat física i l’esport com a elements fonamentals per millorar el benestar i la qualitat de vida i, en clau interna, reforçar el sentiment de pertinença dels professionals de Son Espases amb el seu hospital. Els diners recaptats en aquesta tercera edició es lliuraran a la Comissió d’Humanització de l’Hospital, que decidirà a quin projecte s’han de destinar.

Lucas Mola i Sebastiana Llabrés van ser els guanyadors de la prova absoluta masculina i femenina, respectivament, de 8,3 quilòmetres. Antonio Monsalvez i María José Medina han estat els guanyadors de la prova popular de 4,7 quilòmetres.

Recorregut de la cursa: Camí de Son Espases - Camí de la Real, Camí del Molí d’en Terra - Ctra. de Valldemossa i, finalment, l’Escoleta Son Espases.

A banda dels guanyadors de les proves absolutes i populars, també es va lliurar premis a categories per edats: menys de 21 anys, de 21 a 29 anys, de 30 a 39 anys, de 40 a 49 anys, de 50 a 59 anys, de 60 a 69 anys i de més de 70 anys.

Es poden consultar els resultats definitius a la pàgina web d’Élitechip

Aquesta celebració ha estat possible gràcies a la col·laboració desinteressada d’una cinquantena de voluntaris i de la implicació d’algunes institucions i empreses.

[Font: Conselleria de Salut i Consum. 23/02/2020]

[Foto: Conselleria de Salut i Consum]

Què en diu la premsa
*24/02/2020 diariodemallorca.es - Lucas Mola y Sebastiana Llabrés se imponen en la Cursa de Son Espases.
*23/02/2020 mallorcadiario.com - Casi un millar de personas participan en la III Carrera Son Espases.
*23/02/2020 noticiasmallorca.es - 920 corredores participan en la Tercera Carrera Son Espases.
*23/02/2020 mallorcaconfidencial.com - Un total de 920 corredores participan en la ‘Tercera Cursa Son Espases’.