Categories: Institucions sanitàries, Promoció de la salut i prevenció de la malatia, Epidemiologia, COVID-19

Sessió informativa sobre el coronavirus amb la Federació Hotelera de Mallorca

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La directora general de Salut Pública i Participació, Maria Antònia Font, i la de Turisme, Rosana Morillo, han participat  en una sessió informativa amb representants de la Federació Empresarial Hotelera de Mallorca, per informar de les novetats entorn a l’evolució del SARS-CoV-2 i  treballar conjuntament en el tema.

Aixímateix, la reunió ha comptat amb la presència de la vicepresidenta executiva de la Federació, Maria José Aguiló, el cap de servei d’Epidemiologia, Antoni Nicolau, i el metge especialista en malalties infeccioses, Javier Arranz.

L'objectiu darrer és abordar les possibles circumstàncies que es puguin derivar de l’expansió del nou coronavirus.

Les representants de l’administració han volgut enviar un missatge de tranquil·litat i que les Illes Balears es troben en fase de contenció del coronavirus i que, ara mateix, no hi ha cap positiu constatat a l’arxipèlag. A més, han demanat confiança en la tasca del professionals de la salut.

Ambdues parts han acordat col·laborar estretament i de forma continuada, sobretot per informar treballadors i clients del sector de les novetats que es produeixin al respecte i dels protocols de prevenció per tal de fer-ne la difusió adequada.

[Font: Conselleria de Salut i Consum. 26/02/2020]

[Foto: Conselleria de Salut i Consum]