Categories: Promoció de la salut i prevenció de la malatia, Qualitat

L'Hospital de Formentera atén mig miler de consultes d'especialitstes 

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L'Hospital de Formentera ha recuperat la normalitat en les consultes externes i ha atès 498 consultes per mitjà d'especialistes desplaçats des d'Eivissa.

En menys d'un mes, 14 especialitats s'han traslladat des de l'Hospital Can Misses a l'Hospital de Formentera. D'aquesta manera, s'ha evitat el desplaçament de mig miler de pacients al seu hospital de referencia i han pogut ser atesos en el seu lloc de residència.

Per especialitats, Dermatologia (81 pacients atesos), Cardiologia (74), Urologia (55) i Rehabilitació (46) són els serveis que més consultes han atès. Tot seguit hi ha Endocrinologia (39 pacients atesos), Reumatologia (38), Oncologia (37) i Hematologia (30). Per sota de les 30 consultes es troben Digestiu (28), Neurologia (18), Psicologia (16) i Otorrinolaringologia (15).

Cada especialitat es desplaça a l'Hospital de Formentera segons la demanda assistencial. Així, el Serveide Cardiologia es trasllada a Formentera tots els dijous i el primer i tercer dimecres (en horari de tarda) de cada mes; Dermatologia, els dimecres de les tres primeres setmanes de cada mes, Digestiu, els dimecres de la segona i la quarta setmana de cada mes; el Servei d'Endocrinologia, els dimarts de la segona i quarta setmana de cada mes; Hematologia, tots els divendres del mes; Oncologia, tots els dijous del mes.

[Font: Coselleria de Salut i Consum. 26/06/2020]

[Foto: Conselleria de Salut i Consum]