Categoria: Promoció de la salut i prevenció de la malatia

Actualització del mapa de recursos LGTBI

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El mapa de recursos LGTBI de les Illes Balears, amb informació sobre les entitats, els serveis i altres recursos destinats al col·lectiu LGTBI, ha estat actualitzat per part del Servei de Coordinació i Atenció a la Diversitat Secual i de Gènere, depenent de la Direcció General de Drets i Diversitat.

A més d'ampliar l'apartat destinat a recursos per fer front a situacions d'LGTBI-fòbia, s'han actualitzat les dades bàsiques de les entitats LGTBI de les Illes Balears i s'han incorporat altres entitats compromeses amb la diversitat sexual i de gènere. El nou mapa també inclou informació actualitzada sobre els recursos municipals, insulars, autonòmics i estatals, i compta amb tota la informació referida al Consell LGTBI de les Illes Balears.

El mapa de recursos està dividit en 7 apartats i un vuitè apartat que conté els annexos. El primer apartat és el referit a les situacions d'LGTBI-fòbia i ofereix informació completa sobre els passos a seguir en el cas de voler denunciar una situació d'LGTBI-fòbia. En el següent apartat, s'informa sobre les associacions existents a les Balears de defensa dels drets LGTBI i sobre les entitats compromeses amb la diversitat sexual i de gènere. Pel que fa a l'apartat 3, és el referit als recursos estatals, mentre que el quart explica quins són els recursos autonòmics. 

El mapa de recursos LGTBI es pot consultar a la web del Govern de les Illes Balears en el següent enllaç.

[Font: Conselleria de Presidència, Cultura i Igualtat. 28/06/2020]

[Foto: Govern de les Illes Balears]