Categoria: Promoció de la salut i prevenció de la malatia

Aprovació del nou Protocol d'acompanyament a l'alumnat trans*

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

En el BOIB núm. 120, de dia 8 de juliol de 2020,  s’ha publicat la Resolució per la qual s’actualitza el Protocol de detecció, comunicació i actuacions per a alumnes transsexuals i transgènere als centres educatius de les Illes Balears amb el nom de Protocol d’acompanyament a l’alumnat trans*.

Aquesta Resolució ha estat emese per la directora general de Primera Infància, Innovació i Comunitat Educativa amb data 26 de juny de 2020.

El 3 de juny de 2016 va entrar en vigor la Llei 8/2016, de 30 de maig, per garantir els drets de lesbianes, gais, trans, bisexuals i intersexuals i per erradicar l'LGTBI-fòbia.

En el mes de novembre de 2016 es va presentar el Protocol de detecció, comunicació i actuacions per a alumnes transsexuals i transgènere als centres educatius de les Illes Balears, per millorar l'atenció de les necessitats d'una part del col·lectiu LGTBI: l'alumnat trans*.

En el mes de desembre de 2019, es va presentar el Pla de Coeducació de les Illes Balears 2019-2022.

Nou protocol

Ara, d’acord amb la normativa d’aplicació s’aprova el nou Protocol de detecció, comunicació i actuacions per a alumnes transsexuals i transgènere als centres educatius de les Illes Balears, que s'anomenarà Protocol d'acompanyament a l'alumnat trans*.

[Font: BOIB. Núm. 120. 08/07/2020]

[Foto: Infosalut / Gent mirant el canal / CC BY-NC-SA 4.0]

Notícies relacionades