Categoria: Seguretat alimentària

Mor el segon pacient diagnosticat de listeriosi a Balears

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El segon pacient que es va diagnosticar de listeriosi a les Illes Balears, es va morir a l’Hospital Unversitari Son Espases a causa de la seva patologia crònica que va originar el seu ingrés.

El pacient, de vuitanta-vuit anys d’edat, va ser ingressat a l’Hospital Verge de la Salut a final del mes d’agost a conseqüència de les seves múltiples patologies cròniques. Durant la seva estada hospitalària se li va diagnosticar la listeriosi i va rebre tractament antibiòtic per a la seva infecció, i en els darrers dies ja no presentava febre.

Els darrers dies va empitjorar el seu estat de salut per la seva patologia crònica, per la qual cosa es va traslladar a Son Espases, on va morir.

[Font: Conselleria de Salut i Consum. 27/09/2019]

[Foto: Infosalut / Llits / CC BY-NC-SA 4.0]

Què en diu la premsa
*29/09/2019 noticiasmallorca.es - El segundo paciente diagnosticado de listeriosis en Baleares muere debido a la patología crónica que originó su ingreso.
*29/09/2019 menorca.info - Fallece la segunda persona afectada por listeria en Palma.
*29/09/2019 mallorcadiario.com - Muere en Son Espases un paciente tratado por listeriosis aunque por causas ajenas a esa infección.
*29/09/2019 ultimahora.es - El segundo paciente afectado por listeria en Palma fallece.
*29/09/2019 diariodemallorca.es - El segundo paciente diagnosticado de listeriosis en Baleares muere por una patología crónica.

Notícies relacionades