Categories: Beques ajudes i premis, Premis, Beques

Es convoquen diversos premis i beques de l'Acadèmia Mèdica Balear

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L'Acadèmia Mèdica Balear ha publicat la convocatòria dels Premis de Recerca 2020 i de les Beques per a la Rotació de Residents 2022. Mitjançant aquests premis es vol donar suport a la recerca biomèdica de qualitat a les Illes Balears.

Als premis hi podran participar tots els socis de l’Acadèmia Mèdica Balear. Optaran al premi tots els articles de recerca biomèdica publicats durant l’any 2020 a les publicacions que figuren al Science Citation Index i, per tant, a les bases de dades internacionals amb factor d’impacte. Hi haurà un primer premi de 2.000 euros i un accèssit de 1.000 euros.

Aquí podeu consultar les bases completes dels Premis de Recerca 2020.

D'altra banda, l'Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i de Balears convoca, per l'any 2022, dues beques de 1.500 euros cada una per a la rotació fora de les Illes Balears de residents dels programes de metges, infermers, biòlegs, farmacèutics, químics i psicòlegs.

S’hi podran presentar tots els residents dels esmentats programes de formació dels dos darrers anys de l’especialitat, que siguin socis de l’Acadèmia Mèdica Balear, i que estiguin fent la residència a algun centre hospitalari de les Illes Balears. Les beques es concediran per a estades d’un mínim de dos mesos a centres de prestigi reconegut, durant el període de rotació lliure del programa de formació, que s’haurà de dur a terme entre els mesos de gener i desembre del 2022.

Es concediran anualment 2 beques, amb una dotació de 1.500 euros cada una, segons la durada i el programa de formació presentat. La concessió d’aquesta beca és incompatible amb haver rebut una altra beca per a la mateixa rotació.

Aquí es poden consultar les bases completes de les Beques per a la Rotació de Residents 2022.

Termini de presentació de candidatures

Tant pel que fa a les beques com per als premis, el dia 8 d'octubre de 2021 és el darrer dia en què es pot enviar la documentació.

[Font: Acadèmia Mèdica Balear

[Foto: Universidad de Salamanca / Investigación/ CC BY-NC-ND 2.0]