Categories: Beques ajudes i premis, Promoció de la salut i prevenció de la malatia

El Col·legi Oficial d’Infermeria de les Illes Balears llança una nova convocatòria per a projectes socials

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Col·legi Oficial d’Infermeria de les Illes Balears (COIBA) ha llançat una nova convocatòria d’ajuts per a projectes socials. Per segon any consecutiu, les infermeres de Balears volen donar suport a una iniciativa local que contribueixi a millorar la qualitat de vida de les persones en situació de vulnerabilitat i a prevenir l’aïllament i l’exclusió social.

Es poden presentar projectes orientats a la promoció de l’autonomia personal i l’atenció a l’envelliment, la discapacitat i la malaltia; iniciatives d’ajuda a la infància; projectes per a la millora de la situació de les dones víctimes de violència masclista; i propostes dins l’àmbit de l’atenció sociosanitària a col·lectius vulnerables, com ara persones sense llar, immigrants o joves en risc d’exclusió social.

La convocatòria té un pressupost disponible de 5.000 euros i cada entitat pot presentar una proposta. Entre els aspectes que més es valoraran a l’hora de seleccionar el projecte guanyador es troben el previsible impacte en el col·lectiu al qual va dirigit, la viabilitat tècnica, econòmica i de gestió del projecte i l’entitat, i la perspectiva de gènere, entre d’altres.

En la primera edició d’aquesta convocatòria, el 2020, l’entitat guanyadora va ser Mater Misericordiae, amb un projecte titulat “Envellint junts”.

Termini de presentació de candidatures

El termini per presentar candidatures està obert fins al 29 d’octubre.

Es poden descarregar les bases en aquest vincle.

Aquí trobareu el formulari de presentació de propostes.

[Font: COIBA. 16/09/2021]

[Foto: Cruz Roja Burgos / Manos / CC BY-NC-ND 2.0]