Categories: Estudis i projectes, Ajudes

Convocatòria de l'Institut de Salut Carlos III de projectes d'investigació de Medicina Personalitzada de Precisió

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L'Institut de Salut Carlos III (ISCIII) ha iniciat la convocatòria de 2021 per a la concessió de subvencions per a Projectes d'Investigació de Medicina Personalitzada de Precisió, com a part de l'Acció Estratègica en Salut (AES) 2017-2020 de l'ISCIII, amb càrrec als fons europeus del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència. La quantitat màxima destinada a les ajudes és de 29,5 milions d'euros.

L'objectiu d'aquesta convocatòria és fomentar el desenvolupament de la medicina personalitzada de precisió en el sistema sanitari mitjançant el finançament de projectes d'I+D+I que facin possible la implantació d'accions clinico-assistencials que, sota el concepte global de la medicina de precisió, permetin incrementar l'eficàcia en persones i serveis de salut de diferents procediments de prevenció, diagnòstic, tractament i rehabilitació. 

La convocatòria, publicada el dijous 15 de juliol al B.O.E., es coordina amb la Infraestructura de Medicina de Precisió associada a la Ciència i Tecnologia (IMPaCT), que es va aprovar l'any passat a través del Pla de Xoc per a la Ciència i la Innovació, i que inclou tres programes: Medicina Predictiva, Medicina Genòmica i Ciència de Dades.

Termini de presentació de sol·licituds

El termini de presentació de sol·licituds serà del 20 de juliol al 9 de setembre.

[Font: Ministeri de Ciència i Innovació. 15/07/2021]

[Foto: Pixnio / Médico de laboratorio / Dominio público CCO]