Categoria: Ajudes

Convocatòria 2022 d'ajudes per finançar Estudis de Viabilitat de les innovacions en salut

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Fundació per a la Innovació i la Prospectiva en Salut a Espanya (FIPSE) convoca ajudes per finançar el desenvolupament i posada en el mercat de nous productes, serveis i solucions (dispositius mèdics i sanitaris, tecnologies mèdiques i innovacions assistencials i organitzacionals) amb implementació de gran impacte en els sistemes sanitaris i en la qualitat de vida de la ciutadania.

L'objectiu del Programa és, per tant, reconèixer les iniciatives que s'hagin traduït, de forma més destacada, en millores per a la prestació dels serveis de salut per part dels professionals i institucions sanitàries, així com les millores per al diagnòstic, cura, tractament, prevenció i qualitat de vida dels pacients i ciutadans en general, en l'àmbit de la salut.

Destinataris

  • Entitats i institucions sanitàries públiques, i privades sense ànim de lucre, inclosos els hospitals, centres d'Atenció Primària, altres centres assistencials, les unitats de l'administració sanitària i els Instituts d'Investigació Biomèdica o Sanitària.
  • Tals entitats o institucions sanitàries designaran a l'Investigador/a principal del Projecte, que estarà adscrit a l'entitat sol·licitant per contracte, conveni o relació estatutària documentada.
  • Les entitats podran presentar tantes sol·licituds com considerin oportunes en el marc d'aquesta convocatòria.

 Condicions del Projecte

Aquesta ajuda no és una dotació personal, sinó que es tracta d'una aportació dirigida a impulsar un projecte d'investigació.

La dotació podrà utilitzar-se per sufragar costos d'anàlisi dels resultats, estudis reguladors, estudis o plans de viabilitat científica o tecnològica, estudis de viabilitat econòmica o comercial. 

Aquesta ajuda no contempla despeses directes de personal ni indirectes de l'entitat beneficiària a la qual l'IP o els seus col·laboradors externs estiguin adscrits.

Àrea de Recerca

Dispositius mèdics i sanitaris, projectes de l'àmbit biosanitari, tecnologies mèdiques i E-Salut, innovacions organitzacionals, assistencials i epidemiologia, tècniques quirúrgiques, rehabilitació i fisioteràpia, innovacions relacionades amb el VIH i la seva problemàtica social, COVID-19, GMP i GLP.

Presentació de candidatures

La data límit de presentació de candidatures és el 22 de setembre de 2022 a les 12:00 h de l'hora peninsular espanyola.

Dotació dels premis

La dotació total de l'ajuda serà de 30.000 €  per projecte. 

Per a més informació, consulta aquí les bases completes de la convocatòria.

[Font; FIPSE. 04/08/2022]

[Foto: Grup d'Investigació de Lípids en Patologia Humana]