Categoria: Ajudes

X Convocatòria interna d'ajudes per a projectes d'investigació d'Atenció Primària de Mallorca

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Comissió d’Investigació d’Atenció Primària de Mallorca, per acord dels seus membres, obre la desena convocatòria d’ajudes per a projectes d’investigació que es realitzin en l’àmbit d’Atenció Primària de Mallorca.

L’objectiu d’aquesta convocatòria interna competitiva és la promoció de la investigació en Atenció Primària de Mallorca. La dotació d’aquesta convocatòria prové del fons generat com a overhead d’investigació, que ascendeix fins a 6.000 €.

L’àmbit de la convocatòria és la Gerència d’Atenció Primària de Mallorca.

Bases de la convocatòria

A continuació es mostren alguns dels punts destacats de les bases de la convocatòria:

  • En el marc d’aquesta convocatòria cada investigador/a només pot participar en una sola proposta.
  • La dedicació al projecte és compatible amb la realització d’altres projectes competitius.
  • L’investigador/a principal i almenys el 50% de l’equip investigador del projecte ha de tenir formalitzada la seva vinculació funcionarial, estatutària o contractual amb la Gerència d’Atenció Primària de Mallorca, com a mínim durant el temps comprès entre la presentació de les sol·licituds i la finalització del projecte. No obstant això, poden formar part de l’equip investigador, professionals d’altres centres i institucions alienes a Atenció Primària de Mallorca.
  • L’investigador/a principal no podrà estar vinculat/da a un pla de formació especialitzada durant el període d’execució del projecte.

Documentació

Per optar a les ajudes, les persones interessades han de presentar la documentació en format electrònic a la Comissió d’Investigació (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.), amb la indicació a l'assumpte “Convocatòria 2022 d’ajudes per a projectes d’investigació AP Mallorca”.

Data límit de presentació de la documentació

La data límit és dia 5 de març de 2023 a les 23:59 hores.

Per a més informació, consulta aquest enllaç a la X Convocatòria 2022 d’ajudes per a projectes d’investigació d'Atenció Primària de Mallorca.

[Font: Gerència d'Atenció Primària de Mallorca. 22/11/2022]

[Foto: Band d’Imatges Infermeres / Infermera consulta història clínica / CC BY-NC-ND 2.0]