Categoria: Ajudes

L'Institut Nacional de Recerca i Tecnologia Agrària i Alimentària ha convocat subvencions relacionades amb el Programa Reptes de la Societat

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

En el BOE núm. 232, de 24 de setembre, s'ha publicat la Resolució de 3 de setembre de 2014, de la Presidència de l'Institut Nacional de Recerca i Tecnologia Agrària i Alimentària, per la qual es convoquen subvencions per a l'any 2014, destinades a projectes de recerca fonamental orientada i accions complementàries dins del Programa Estatal de R+D+I Orientada als Reptes de la Societat (Repte de Seguretat i Qualitat Alimentària, Activitat Agrària Productiva i Sostenible, Sostenibilitat dels Recursos Naturals i Recerca Marina i Marítima) del Pla Estatal de Recerca Científica i Tècnica i d'Innovació 2013-2016.

Al novembre de 2013 van ser aprovades les bases de la convocatòria.

Els projectes triats es podran cofinançar a través del FEDER. 

L'objectiu d'aquesta convocatòria, entre d'altres, és fomentar la interacció entre diferents comunitats autònomes per impulsar la transmissió de coneixement en el sector agroalimentari i també convergir cap a una producció més sostenible.

Les sol·licituds i la resta de documentació s'hauran de presentar en el termini de 20 dies hàbils, a partir de l'endemà de la publicació d'aquesta convocatòria.

[Font: BOE. Núm. 232. 24/09/2014]

*30/12/2014 - S'ha publicat la resolució definitiva de les Accions de Programació Conjunta Internacional 2014.*30/12/2014 - S'ha aprovat la convocatòria d'actuacions dels subprogrames de Formació i d'Incorporació.
*La Secretaria d'Estat de R+D+I ha publicat la resolució definitiva de la convocatòria COFUND.*17/11/2014 - La Secretaria d'Estat de Recerca ha publicat el crèdit de de les ajudes del Programa Estatal sobre els Reptes de la Societat.
*28/08/2014 - La Secretaria d'Estat de Recerca, Desenvolupament i Innovació ha aprovat la convocatòria d'ajudes sobre el Programa de Recerca Orientada als Reptes de la Societat 2014.
*09/07/2014 - La Secretaria d'Estat de Recerca modifica la convocatòria d'ajudes del Programa Estatal de Recerca sobre els Reptes de la Societat