Categoria: Ajudes

La Conselleria de Fons Europeus, Universitat i Cultura convoca estades breus en centres d'R+D fora de les Balears

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Aquestes ajudes es dirigeixen a persones que siguin beneficiàries actives d’un ajut per a la formació de personal investigador, formació de personal investigador empresarial o d’un contracte d’incorporació de personal investigador de la Conselleria de Fons Europeus, Universitat i Cultura.

Les ajudes inclouen tres conceptes: una ajuda per a l'estada, dirigida a despeses d'allotjament i manutenció; una ajuda pel viatge, dirigida a les despeses de locomoció; i una ajuda d'assegurança mèdica.

L'ajuda per a l'estada seran 25 euros per dia si l'estada és a Espanya. Si és a l'estranger, dependrà del país de destí.

L'ajuda pel viatge serà de 125 euros per Espanya, 450 per altres països d'Europa y fins a 1.000 euros quan el destí sigui un país de la resta del món.

A més, el personal investigador ha de contractar una assegurança d'assistència mèdica en els desplaçaments a l'estranger, si es tracta de països en els quals no té validesa la Targeta Sanitària Europea.

Sol·licituds

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el dia 30 de juny de 2025. Les sol·licituds s'han de presentar amb una antelació mínima de dos mesos respecte de l'inici de l'estada.

Per a més informació consulta aquest enllaç a la web del Sistema Nacional de Publicitat de Subvencions i Ajudes Públiques.

[Font: IdISBa. 02/05/2023]

[Foto: Conselleria de Salut i Consum]