Categoria: Ajudes

Acordades tres subvencions a favor d'ABDEM, ADAA i el COMIB

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

A proposta de la Conselleria de Salut, el Consell de Govern ha autoritzat la concessió de tres subvencions a favor de l'Associació Balear d'Esclerosi Múltiple (ABDEM), l'Associació d'Ajuda a l'Acompanyant del Malalt (ADAA) i el Col·legi Oficial de Metges de les Illes Balears (COMIB), per un valor total de 68.500 euros, per dur a terme projectes en favor dels malalts o els seus familiars.

A l'Associació Balear d'Esclerosi Múltiple (ABDEM), li han concedit 50.000 euros, amb la finalitat de finançar el projecte "Neurorehabilitació integral per a persones afectades d'esclerosi múltiple i altres patologies neurodegeneratives" per a l'any 2015.

A l'Associació d'Ajuda a l'Acompanyant del Malalt (ADAA), li han atorgat 9.500 euros, per finançar el projecte "Atenció per a famílies traslladades per malaltia greu" per a l'any 2015.

La subvenció concedida al Col·legi Oficial de Metges de les Illes Balears (COMIB) ha estat de 9.000 euros, per tal de finançar una part de les despeses derivades del projecte "Programa d'atenció integral al metge malalt", per a metges que necessiten atenció com a conseqüència de patir problemes psíquics i/o conductes addictives. Amb aquest programa es pretén assegurar l'assistència integral d'aquests metges, garantint-ne l'anonimat i facilitant-ne el retorn a l'exercici professional amb les garanties degudes.

[Font: Conselleria de Salut. 22/05/2015]