Categoria: Beques

El COIBA convoca dues beques per al Màster Universitari en Investigació en Salut i Qualitat de Vida de la UIB

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Amb la voluntat de fomentar i promoure la investigació infermera, el Col·legi Oficial d’Infermeria de les Illes Balears convoca, per primera vegada, dues beques per a la realització del Màster Universitari en Investigació en Salut i Qualitat de Vida, de la Universitat de les Illes Balears (UIB).

Destinataris

Els destinataris d'aquestes beques són col·legiats o col·legiades al corrent de pagament de les seves quotes, i en les condicions que marquen les bases de la convocatòria.

Quantitat

Es tracta de dues ajudes econòmiques de 2.000 € cadascuna destinades a finançar la matrícula del Màster, en la seva edició del curs acadèmic 2021/22.

Sol·licituds i termini

Els candidats/es interessats a sol·licitar la beca ja poden presentar la seva documentació, que consisteix en una carta de motivació, l'expedient acadèmic de la formació del Grau d'Infermeria, i un Curriculum vitae en qualsevol dels formats normalitzats de la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología (FECYT). CVN o CVA (https://cvn.fecyt.es/editor /) o equivalent.

El termini per a la presentació de la documentació romandrà obert fins al 31 d'agost de 2021, inclòs, i es farà únicament de forma telemàtica.

D'entre totes les sol·licituds, la Junta de Govern prendrà la decisió en funció dels criteris establerts en les bases, i amb l'objectiu de què s'aprofiti al màxim aquesta ajuda col·legial.

Més informació sobre el Màster en aquest enllaç.

Més informació sobre les beques en aquest enllaç.

[Font: Col·legi Oficial d’Infermeria de les Illes Balears. 18/06/21]

[Foto: Alakasam / Clase aula I Facultad de Ciencias Económicas / CC-by-sa-2.0]