Categoria: Beques

Obertura de la beca postdoctoral MSCA 2023

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Aquesta convocatòria està oberta per aquelles persones que estan interessades a realitzar un postdoc. També està oberta per aquells grups que estiguin interessats a tenir un postdoc en el seu grup.

Els investigadors interessats presenten una sol·licitud juntament amb una organització amfitriona, que pot ser una universitat, una institució d'investigació, una empresa, una PIME o una altra organització amb seu a un estat membre de la UE o a un país associat d'Horizon Europe. Totes les disciplines són elegibles per a beques postdoctorals.

Beques

S'atorgaran beques a investigadors excel·lents que duguin a terme una mobilitat internacional cap a o entre els estats membres de la UE o als països associats d'Horizon Europe, així com a tercers països no associats. Les sol·licituds es faran conjuntament per l'investigador i un beneficiari del sector acadèmic o no acadèmic.

Les beques postdoctorals europees estan obertes a investigadors de qualsevol nacionalitat que desitgin participar en projectes d'R+D+I, sigui venint a Europa des de qualsevol país del món o mudant-se a Europa. La durada estàndard d'aquestes beques ha de ser entre 12 i 24 mesos.

Requisits

Han de tenir un doctorat en el moment de la data límit per a les sol·licituds, Els sol·licitants que hagin defensat amb èxit la seva tesi doctoral, però que encara no hagin obtingut formalment el títol de doctor, també seran considerats elegibles per a postular-se.

Han de tenir un màxim de vuit anys d'experiència en recerca, a partir de la data d'obtenció del seu doctorat, els anys d'experiència fora de la recerca i les interrupcions de la carrera no contaran per al màxim anterior, ni els anys d'experiència en recerca en tercers països, per a nacionals o residents de llarga durada dels estats membres de la UE o dels països associats a Horizon Europe que desitgin reintegrar-se a Europa.

Han de complir amb les regles de mobilitat: no ha d'haver residit o realitzat per la seva activitat principal (feina, estudis, etc.) en el país del beneficiari en el cas de les beques postdoctorals europees), o en l'organització d'acollida per a la fase de sortida (en el cas de beques postdoctorals globals) per més de 12 mesos en els 36 mesos immediatament anteriors a la data límit de la convocatòria.

Termini de presentació de sol·licituds

El tancament de la convocatòria és el 13 de setembre de 2023 a les 17:00, hora de Brussel·les.

Per a més informació, consulta la pàgina web de MSCA Postdoctoral Fellowships 2023.

[Fuente: IdISBa. 12/04/2023]

[Foto: Jarmoluk / Laboratory analysis / CC BY-SA 2.0]