Categoria: Beques

Beques 2023 de la Fundació Mari Paz Jiménez Casado

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Fundació Mari Paz Jiménez Casado ofereix ajudes i beques en la investigació contra el càncer, concretament, sobre el sarcoma. Cada any posa en marxa diverses beques d'investigació translacional i de formació clínica.

En concret, s'obren les següents convocatòries:

  • 10a convocatòria de la Beca Clínica Pròpia

L'objectiu és finançar una rotació presencial, en centres de reconegut prestigi, nacionals o internacionals, dins de les especialitats corresponents i amb la finalitat de complementar la formació rebuda.

Es poden presentar rotacions d'1 a 6 mesos, com a màxim. Cada mes rebrà una ajuda màxima bruta de 2.500 €.

  • 8a convocatòria de la Beca Clínica en Infermeria Oncològica en Sarcomes

L'objectiu és finançar una rotació presencial, en centres de reconegut prestigi, nacionals o internacionals, dins de les especialitats corresponents i amb la finalitat de complementar la formació rebuda.

Es poden presentar rotacions de fins a 2 mesos i un import total de fins a 3.500 €. La rotació rebrà una ajuda màxima mensual de 1.750 €.

  • 7a convocatòria de la Beca Clínica per a Observador Internacional

Aquesta beca dona suport econòmic per una estada de permanència com a observador internacional a un centre de referència mundial per a millorar i aprofundir coneixements i experiència professional en l'especialitat corresponent, amb la finalitat de prestar la millor assistència clínica tenint present, com a valor afegit, la qualificació professional.

L'import de la beca serà de 2.000 € (import brut). S'hi podran presentar estades d'1 a 3 mesos com a màxim.

L'objectiu d'aquesta convocatòria és l'adjudicació d'una beca per a projectes originals d'investigació translacional en el camp dels Sarcomes, que es desenvoluparan en un centre nacional, encara que poden ser part d'algun projecte internacional amb un abast més gran.

Aquesta convocatòria sufragarà una beca triennal de 75.000 € (25.000 € per any), inclosos 5.000 € per a despeses indirectes associades al projecte.

Sol·licituds

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el dia 15 de juliol de 2023.

Consulta aquí tota la informació sobre les Beques 2023 de la Fundació Mari Paz Jiménez Casado.

[Font: IdISBa. 16/05/2023]

[Foto: Ed Uthman / Ewing Sarcoma / CC BY 2.0]