Categoria: Beques

Convocatòria de Beques GILEAD a la Investigació Biomèdica

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Gilead Sciences, Inc. ha publicat la setena Convocatòria de Beques Gilead a la Investigació Biomèdica en VIH, Malalties hepàtiques i Hematooncologia. Gilead Sciences, Inc. és una empresa biofarmacèutica que investiga, desenvolupa i comercialitza medicaments innovadors en àrees de salut on les necessitats terapèutiques no estan cobertes.

Les beques que es concedeixin es formalitzaran mitjançant la subscripció d'un Conveni de col·laboració entre GILEAD i l'entitat sol·licitant beneficiària conforme als termes previstos en la legislació d'aplicació.

Projectes de recerca

Podran beneficiar-se d'aquestes beques incloses en la present convocatòria, aquelles propostes de projectes de recerca en territori nacional que es realitzin en centres assistencials sanitaris espanyols procedents de entitats sense finalitats lucratives i entitats beneficiàries de mecenatge, segons la normativa aplicable.

Entitats que poden accedir a les beques

Les Fundacions i els Instituts de Recerca Sanitària, entre d¡altres.

Import econòmic

No es podran superar els 50.000 euros per projecte.

Termini

El termini per a presentar la documentació finalitza el dia 30 de juny de 2019.

IdISBa

Respecte a l'Institut d’Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa), està limitat a presentar únicament dues sol·licituds per a cada àrea temàtica, motiu pel qual se sol·licita realitzar una demostració d'interès. Aquesta intenció tindrà prioritat en el cas que el nom d'investigadors interessats superi el màxim de sol·licituds.

[Font: IdISBa. 13/06/2019]

[Foto: Gilead Sciences, Inc.]