Categoria: Beques

La Fundació Patronat Científic del COMIB lliura les beques 2019

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Fundació Patronat Científic del Col·legi Oficial de Metges de les Illes Balears (COMIB), va realitzar el lliurament de beques 2019, les beques d'Innovació i les beques de la Fundació Banc de Sabadell de rotació externa per a Metges Interns Residents (MIR).

El jurat qualificador d'aquestes beques, reunit el passat dia 3 de juny, va acordar per unanimitat la concessió d'aquestes beques.

Beques d'Innovació

Dues beques per a l'estada en un hospital estranger, dotades cadascuna de 3.000€:

  • Ángel Francisco Carvajal Carrasco, Cap del Servei de Cirurgia Toràcica de l'Hospital Universitari Son Espases, per a realitzar una estada d'un mes en el Servei de Cirurgia Toràcica del Xangai Pulmonary Hospital i en el Kunming Medical University (Yunan Cancer Hospital), Xina.
  • Marta García Recio, adjunta del Servei d'Hematologia i Hemoteràpia per a realitzar una estada formativa de quatre mesos en el Servei de Trasplantament hematopoètic del Memorial Sloan Kettering Cancer Center de Nova York, els EUA.

Queda deserta l'adjudicació de dues beques per a estades en hospitals nacionals, dotades de 1.500€ cadascuna, al no haver-se presentat cap sol·licitud.

Beques Fundació Banc de Sabadell de Rotació Externa per a MIR

Dues beques per a estades en hospitals estrangers, dotades cadascuna amb 3.000€:

  • María Ángeles Martín Martín, resident de l'especialitat de Radiodiagnòstic a l'Hospital Universitari Son Espases, per a una estada de tres mesos en la Unitat de Radiologia Intervencionista del Guy’s & St. Thomas’ Hospital de Londres, Regne Unit.
  • Antonio Morcuende González, resident de l'especialitat de Cardiologia a l'Hospital Universitari Son Espases, per a una estada de tres mesos en la Unitat de Cardiologia Intervencionista del Institut Universitaire de Cardiologie et de Pneumologie de Quebec, el Canadà.

Dues beques per a estades en hospitals nacionals, dotades cadascuna amb 1.500€:

  • Isabel María Ruiz Hernández, resident de l'especialitat de Traumatologia a l'Hospital Universitari Son Llàtzer, per a una estada de tres mesos en el Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia Infantil de l'Hospital Teresa Herrera, La Coruña.
  • Marta Alamar Cervera, resident de l'especialitat de Cardiologia a l'Hospital Universitari Son Espases, per a una estada de tres mesos en la Unitat d'Imatge Cardíaca del Servei de Cardiologia del Complex Assistencial Universitari de Salamanca.

[Font: Col·legi Oficial de Metges de les Illes Balears]

[Foto: Hospital Universitari Son Espases]

Notícies relacionades a Infosalut
*18/03/2019 - La Fundació Patronat Científic del COMIB convoca les Beques d’Innovació 2019.