Categories: Premis, Gestió de la investigació

V Convocatòria dels Premis a Joves Investigadors

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Fundació AstraZeneca  ha obert la V convocatòria dels Premis a Joves Investigadors per tal d'oferir la oportunitat de desenvolupar el talent científic espanyol i millorar la vida dels pacients.

Objectius

Entre d'altres, concedir tres premis en forma d'ajudes econòmiques per donar suport a línies d'investigació pròpies i innovadores a l'àmbit de la salut.

Prioritats temàtiques

Es centren en la recerca de marcat caràcter clínic i traslacional, relacionades amb les següents patologies:

  • Respiratori: Asma, Malaltia Pulmonar Obstructiva Crònica (EPOC), Malalties respiratòries i COVID-19.
  • Cardiovascular, renal i metabolisme: Malaltia coronària aguda, Diabetis Mellitus tipus 2, Insuficiència Renal Crònica, Malalties cardiovasculars, renals i del metabolisme i COVID-19.
  • Oncologia, Teràpia personalitzada i Immunoteràpia: Càncer de Pulmó, Càncer d'Ovari, Càncer de Mama, Càncer de Pàncrees, Càncer Hereditari, Síndromes limfoproliferatives, Càncer i COVID-19.

Requisits dels sol·licitants

  • Investigadors de menys de 40 anys la labor dels quals es desenvolupi a Espanya.
  • Desenvolupar la seva recerca en el marc de les prioritats assenyalades, sota la seva direcció o integrats en grups consolidats.
  • Haver estat investigador principal d'almenys un projecte de recerca de convocatòries competitives, o haver rebut alguna ajuda de programes competitius de recursos humans de qualsevol agència finançadora o equivalents.
  • Acreditar la realització d'accions de mobilitat a través d'estades en centres de recerca d'excel·lència.

Dotació econòmica

1000€ cadascun dels premis, d'un any de durada, per a donar suport a línies de recerca pròpies, innovadores i prometedores desenvolupades amb la participació de joves investigadors en l'àmbit de la salut.

Sol·licituds i termini

Les sol·licituds s'enviaran telemàticament a l'email: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., amb l'acceptació del centre de recerca on estiguin integrats, fins el dia 19 d'octubre de 2020.

Bases.

Formulari de sol·licitud.

[Font: Fundació AstraZeneca]

[Foto: nihgov / Investigación / CC-by-sa-3.0 de]