Categoria: Premis

Premis de la Fundació Lilly d'Investigació Biomèdica Preclínica i Clínica 2022

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Fundació Lilly convoca els Premis d'Investigació Biomèdica Preclínica i Clínica 2022, per a investigadors que hagin contribuït de forma significativa al desenvolupament de la biomedicina i les ciències de la salut a Espanya, i mantenguin una activitat de reconegut nivell científic.

Aquesta convocatòria es va publicar al BOE de dia 2 de desembre de 2021.

Podran ser candidats als Premis investigadors de caràcter preclínic (investigació bàsica orientada a l'obtenció de coneixement amb aplicació clínica) i clínic (investigació sobre humans), que desenvolupin la seva activitat en centres sanitaris o centres d'investigació, públics o privats, a Espanya.

Els candidats hauran de ser proposats per persones o institucions de l'àmbit científic biomèdic o de les ciències de la salut. Les candidatures seran valorades pel Jurat segons els criteris d'avaluació que s'especifiquen a les Bases.

Premis

En ambdues categories, el premi consistirà en una dotació única i total de 40.000 euros i es concedirà de forma nominal i exclusiva a una sola persona. Es farà entrega dels premis en un acte organitzat per la Fundació Lilly.

Normes i formularis de presentació de candidatures

Accedeix a les Bases completes al següent enllaç.

Accedeix a la informació completa per a presentar la candidatura en aquest enllaç.

Termini de presentació de candidatures

El termini romandrà obert fins al dia 18 de febrer de 2022.

[Font: BOE. 02/12/2021]

[Foto: Universitat de les Illes Balears]