Categoria: Premis

IX Jornades IdISBa

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Els dies 29 i 30 de novembre de 2022 l'Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa) organitza, per novè any consecutiu, la seva cita científica anual més destacada, les “IX Jornades IdISBa” a la sala d’actes de l’Hospital Universitari Son Espases.

Com cada any, durant la celebració de les “Jornades IdISBa” s’atorgaran, entre el personal IdISBa participant, els següents premis:

  • 2 premis de 1.000 € a les millors tesis doctorals defensades entre dia 01 d’octubre 2021 i dia 30 de setembre 2022.
  • 2 premis de 750 € a les millors comunicacions orals presentades durant les “IX Jornades IdISBa”.
  • 2 premis de 500 € als millors pòsters presentats durant les “IX Jornades IdISBa”.

Els premis no es cobraran personalment en metàl·lic, sinó que seran dipositats en un compte d’investigador o de grup d’investigació, que es crearà dins l'IdISBa, per fer front a despeses relacionades amb la recerca o formació.

Per a participar als premis de comunicacions orals i pòsters s’haurà d’enviar un abstract al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Es recomana enviar mínim 1 abstract i màxim 3 per grup.

Comunicacions orals

El Comitè Avaluador de les Jornades seleccionarà 14 abstracts per a presentació oral en dues sessions, el dia 29 de novembre. Cada comunicació oral s’exposarà en uns 10 minuts a la sala d’actes.

Pòsters

Altres abstracts seran seleccionats com a pòsters i es defensaran davant el comitè avaluador en línia, via GoToMeeting, durant la setmana anterior a la celebració de les Jornades. Es convocaran els i les defensores dels pòsters, segons l’àrea científica, a una hora determinada, entre els dies 14 i 22 de novembre.

Tesis

Per a participar en els premis de millors tesis doctorals, els interessats hauran d’enviar el formulari emplenat a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Cada “nou doctor” disposarà d'entre 10 i 12 minuts per explicar, resumidament, la seva tesi el dia 29 de novembre a la sala d’actes.

No s’acceptaran abstracts i tesis en altres formats diferents dels formularis adjunts. El termini per enviar abstracts i tesis serà del dia 3 d’octubre de 2022 a les 24 hores.

Accedeix aquí al formulari de Tesi Doctoral IX Jornades IdiSBa.

I aquí al formulari Abstract IX Jornades IdISBa.

[Font: IdISBa. 09/09/2022]

[Foto: IdISBa]