Categoria: Premis

1r Programa de Reconeixement AZ-CRES

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Amb la finalitat de promoure iniciatives per millorar l'eficiència en el maneig de les malalties cròniques, el Centre de Recerca en Economia i Salut de la Universitat Pompeu Fabra (CRES-UPF), amb el patrocini d'AstraZeneca, organitza el 1r Programa de Reconeixement (PR) i posterior difusió de bones pràctiques i intervencions sanitàries en l'àmbit d'aquestes patologies.

La participació en el concurs es dirigeix a organitzacions sanitàries situades a Espanya i que hagin desenvolupat pràctiques que millorin la gestió de les malalties cròniques.

Requisits de les iniciatives

  • Hauran de tenir resultats en les intervencions de pacients en, com a mínim, una de les següents patologies cròniques, moltes d'elles correlacionades: Diabetis tipus 2, Insuficiència Cardíaca, Malaltia Renal Crònica, Malaltia Pulmonar Obstructiva Crònica.
  • Hauran de ser contribucions publicades o presentades en el període comprès entre l'octubre de 2021 i l'octubre de 2022.
  • Hauran de poder mostrar resultats mesurables que hagin aportat eficiència al Sistema Nacional de Salut. Han de ser iniciatives consolidades amb resultats contrastables i objectivables.
  • Es valorarà el grau d'adaptabilitat en altres àrees, organitzacions i institucions sanitàries.

Termini de presentació de candidatures

La convocatòria de candidatures s'obre des del 3 d'octubre fins a l'1 de novembre, ambdós inclosos.

Els guardons seran comunicats el 15 de novembre de 2022.

Per a més informació, accedeix a l'enllaç de la web del 1r Programa de Reconeixement AZ-CRES.

[Font: Centre de Recerca en Economia i Salut de la Universitat Pompeu Fabra]

[Foto: Banc d'Imatges Infermeres / Infermeres preparen una persona per a un estudi de diagnòstic d'alteracions respiratòries durant el son / CC BY-NC-ND 2.0]