Categoria: Premis

Son Espases i la UIB convoquen els premis Salut Innova

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L’Hospital Universitari Son Espases, a través del Health Living Lab Son Espases (HLL SE), i la Universitat de les Illes Balears (UIB), a través de la Fundació Universitat Empresa de les Illes Balears, convoquen els Premis Salut Innova, amb la finalitat d'incentivar i de promocionar la innovació en el sector sanitari i a la universitat.

Concretament, s'atorgarà un primer premi de 1.500 euros i un segon premi de 500 euros, independentment de la categoria de la qual formi part el projecte. A més, també s'entregaran dos premis de desenvolupament, que corresponen a la cessió del Health Living Lab Son Espases durant un any per poder desenvolupar el projecte, juntament amb el suport i monitoratge per part del Health Living Lab Son Espases.

Candidats

Hi poden participar els professionals sanitaris del Servei de Salut de les Illes Balears i els alumnes de la Universitat de les Illes Balears (s’inclouen els graduats i els estudiants de doctorat o de màster de qualsevol facultat) que presentin el seu projecte innovador relacionat amb el sector de la salut. Els projectes han d’estar emmarcats dins alguna de les quatre àrees temàtiques següents:

  • E-Salut i transformació digital.
  • Intel·ligència artificial i dades massives (big data).
  • Dispositius mèdics i quirúrgics.
  • Benestar del pacient.

Les candidatures presentades poden ser individuals o en grups de màxim 5 persones. Cada participant pot presentar tots els projectes propis que vulgui i en cap cas poden ser projectes de tercers. Es podran presentar grups mixtos, és a dir, de membres de la UIB (alumnes i tutors) juntament amb el personal sanitari del Servei de Salut de les Illes Balears.

Presentació de candidatures 

El termini per presentar candidatures romandrà obert fins al 24 de març de 2023, a les 14.00 hores.

Per a formalitzar la inscripció i accedir a les bases completes consulta aquest enllaç a la web dels Premis Salut Innova.

[Font: Hospital Universitari Son Espases. 08/02/2023]

[Foto: Hospital Universitari Son Espases]