Categoria: Premis

V concurs de fotografia sobre lactància materna de l'Àrea de Salut de Menorca

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L'equip de la Guia BPSO de Bones Pràctiques de Lactància Materna de l’Àrea de Salut de Menorca ha convocat la cinquena edició del concurs de fotografia amb l’objectiu de promocionar i participar en la Setmana Mundial de la Lactància Materna.

Igualment, es pretén normalitzar la imatge de la dona durant la lactància, conèixer vivències i experiències de les mares, promocionar i donar suport a la lactància.

Sota el lema «Facilitar la lactància materna: marcant la diferència per a les mares i pares que treballen», el concurs és obert a totes les persones majors d’edat residents a Menorca. 

Es poden presentar fins a un màxim de tres obres que mostrin imatges de lactància materna i el contacte físic pell amb pell de mares i els seus nadons.

Les fotografies han de ser en format digital (JPG), en color o en blanc i negre, amb una mida màxima de 5 MB i una resolució de 300 ppp cadascuna.

No s’admetran composicions o fotomuntatges i el termini per presentar propostes acaba a les 15 hores del dia 20 de setembre.

Consulta aquí les bases completes del concurs de fotografia sobre lactància materna.

[Font: Àrea de Salut de Menorca. 07/2023]

[Foto: Sanutri Alimentación Infantil / Lactancia materna/ CC BY-NC-ND 2.0]