Categoria: Premis

Premi Ennova Health 2023 al projecte "Model PROM Son Espases"

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El projecte «Model PROM de Son Espases», en col·laboració amb la Fundació Bit, ha estat guardonat amb un altre prestigiós premi, la qual cosa l'ha consolidat com un referent en la innovació digital aplicada a l'atenció mèdica. En aquesta ocasió, el projecte ha estat distingit en la tercera edició dels premis Ennova Health 2023, organitzats per Diario Médico i Correo Farmacéutico, en la categoria de Transformació Digital.

El lliurament de premis, que es va dur a terme el passat dilluns 20 de novembre en el Reial Teatre de Retiro a Madrid, va destacar les iniciatives digitals que han aportat un valor significatiu, i que contribueixen a la sostenibilitat del sistema de salut i a millorar la qualitat de vida dels pacients al llarg de 2022/23.

El projecte «HUSE PROM Tracker», desenvolupat per la Fundació Balear d'Innovació i Tecnologia, ha estat seleccionat com a guanyador en la categoria de Transformació Digital. Aquesta aplicació, creada en col·laboració amb l'Àrea TIC Innovació de la Fundació Bit i l'Hospital Universitari Son Espases, utilitza la tecnologia Health Tracker per a mesurar els resultats de les prestacions sanitàries des de la perspectiva del pacient.

Health Tracker permet recopilar informació rellevant a través de qüestionaris de qualitat de vida, control de la malaltia i detecció de possibles complicacions en el tractament. L'aplicació segueix la metodologia ICHOM (International Consortium for Health Outcomes Measurement) i incorpora en temps real les dades recopilades en la història clínica de l'Hospital Universitari Son Espases.

Aquest nou premi Ennova Health 2023 se suma a l'Accèssit en la categoria d'Avaluació de Resultats en el Sector Salut atorgat en la 21a edició dels Premis Professor Barea, consolidant el compromís i l'excel·lència del projecte Model PROM en la millora contínua de l'atenció mèdica i la qualitat de vida dels pacients.

[Font: Conselleria d'Educació i Universitat. 23/11/2023]

[Foto: Premis Innova]