Categoria: Premis

Premis atorgats a les millors comunicacions del I Congrés IBAMFIC

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Societat Balear de Medicina Familiar i Comunitària (IBAMFIC) ha publicat els treballs distingits amb el premi a la millor comunicació del I Congrés IBAMFIC, celebrat al Llatzeret de Maó (Menorca), els dies 9 i 10 de juny de 2017.

Els premis entregats han estat els següents:

El primer premi ha estat per al treball "Diferencia de presión arterial entre brazos y su relación con la lesión de órgano diana". Els autors del qual són Miriela Santana, Carmen Pérez fonseca, Guillem Frontera i Fernando Rigo.

El segon premi ha estat per al treball "Millorar la resolució de l'Atenció Primària de Salut és possible", d'Azucena Carranzo Tomàs, Lluís Gràcia, Rosario Jiménez i Joan Corbera Bachs.

El tercer premi ha estat per al treball "Resistencia bacteriana. Actitudes y conocimientos entre los pacientes", d'Ana Belén Jaramillo Robayo, R2 UD-FMIC (Menorca).

El Premi IBAMFIC 2016 al millor article científic publicat sobre Atenció Primària ha estat per als treballs següents:

- "Efficacy of two interventions on the discontinuation of benzodiazepines in long-term users", de Caterina Vicens Caldentey.

- "Enhancing the use of Asthma and COPD Assessment Tools in Balearic Primary Care (ACATIB): a region-wide cluster-controlled implementation trial", de Miguel Roman Rodríguez.

[Font: Societat Balear de Medicina Familiar i Comunitària]

[Foto: IBAMFIC]