Categoria: Premis

L’Àrea de Digestiu de Son Espases ha rebut el premi TOP 20 per la seva evolució en els darrer anys

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Un any més, l'Hospital Universitari Son Espases ha estat reconegut com a Hospital TOP 20. Enguany, el guardó s'ha concedit a l’Àrea de Digestiu, formada pel Servei de Cirurgia General i el Servei d’Aparell Digestiu, per la seva evolució en els darrers anys. Aquest reconeixement reflecteix la qualitat assistencial de Son Espases.

L’objectiu del premi Hospitals TOP 20-2017 és efectuar una avaluació dels hospitals basada en indicadors objectius i, posteriorment, oferir al sector sanitari un patró de bona pràctica (benchmark) que sigui útil per millorar els seus resultats. A l’edició d’enguany, hi han participat voluntàriament 146 hospitals procedents de 15 comunitats autònomes.

El cap del Servei de Cirurgia General i Digestiva, F. Xavier González, i el coordinador del Servei d’Aparell Digestiu, Daniel Ginard, han estat els encarregats de recollit el premi. També va assistir a l’acte el director mèdic de Son Espases, Javier Murillas.

La companyia IASIST, que forma part d’IQVIA, és la promotora del programa Hospitals TOP 20, un programa que es va iniciar l’any 2000 i que identifica patrons de bona pràctica amb l’objectiu de donar a conèixer els centres que obtenen els millors resultats respecte a la qualitat (mortalitat, complicacions i readmissions), l’adequació de la pràctica clínica (cirurgia sense ingrés) i l’eficiència econòmica (estades, productivitat i cost). Un reconeixement que es transmet amb l’entrega dels premis TOP 20.

[Font: Hospital Universitari Son Espases. 23/11/2017]

[Foto: Hospital Universitari Son Espases]