Categoria: Premis

Juan José Segura Sampedro rebrà un dels premis a millor revisor de la Revista Española de Enfermedades Digestivas

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Revista Española de Enfermedades Digestivas ha reconegut la tasca de Juan José Sampedro, cirurgià de l'Hospital Universitari Son Espases, concedint-li un dels premis als dos millors revisors de l'any 2018. Destaquen la importància del paper dels revisors en la qualitat científica de la revista.

L'entrega del Premi tendrà lloc a la "Cena de Gala del Presidente" en el LXXVIII Congrés de la Societat Espanyola de Patologia Digestiva (SEPD), que se celebrarà a Santander els dies 13 al 15 de juny de 2019.

La Revista Española de Enfermedades Digestivas, òrgan oficial de la Societat Espanyola de Patologia Digestiva (SEPD), Societat Espanyola d'Endoscòpia Digestiva (SEED) i l'Associació Espanyola d'Ecografia Digestiva (AEED), és una revista open access, tot el seu contingut és accessible lliurement sense càrrec per a l'usuari individual i sense fins comercials.

Publica articles originals, editorials, revisions, casos clínics, cartes al director, imatges en patologia digestiva i altres articles especials sobre tots els aspectes relatius a les malalties digestives. Aquesta revista està indexada a: Medline, Current Contents, IME, EMBASE/Excerpta Médica, Scielo, Cancerlit, Bibliomed, IBECS, Cab Health, Biosis, Scisearch, Healthstar, ADIS LMS Drug Alert, Toxline, Web of Science i Scopus.

[Font: Revista Española de Enfermedades Digestivas]

[Foto: Juan José Segura Sampedro]