Categoria: Premis

Premis de recerca i innovació responsable (RRI) en Salut

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Els “Premis de Recerca i Innovació Responsable (RRI) en salut”, organitzats i promoguts pel ISCIII en el marc del projecte europeu ORION (Open Responsible research and Innovation to further Outstanding kNowledge), tenen com a objectiu reconèixer, promoure i donar suport al treball que realitzen els Instituts de Recerca Sanitària acreditats (IIS) per a incorporar en la seva activitat i projectes els principis de RRI en matèria de salut.

L'objectiu dels premis és promoure la identificació, reconeixement i difusió de bones pràctiques de RRI en salut desenvolupades en els Instituts de Recerca Sanitària acreditats pel ISCIII, fomentant al mateix temps un aprenentatge compartit que millori la implementació dels principis de RRI en les activitats dels IIS.

S'estableixen 6 modalitats de participació, corresponents amb les àrees reconegudes en RRI:

- Ètica.

- Igualtat de gènere.

- Governança.

- Accés obert.

- Compromís públic.

- Educació científica.

S'estableixen 3 premis, dotats cadascun amb una quantia de 10.000 euros, que s'assignaran independentment de les modalitats de participació. Els premis es lliuraran directament al IIS.

El concurs està obert a tots els IIS acreditats i al seu personal adscrit, amb l'abast i grau de participació que es consideri oportú en el desenvolupament de l'acció RRI presentada. El sol·licitant en cada proposta serà el representant legal del IIS corresponent. Cada IIS podrà presentar un màxim de tres propostes al premi.

El termini per a la recepció de propostes serà el comprès entre el 2 i el 20 de gener de 2020, finalitzant a les 15.00 h. (hora peninsular GMT+1 Madrid) del dia 20 de gener.

[Font: Orion-Openscience. 12/12/2019]

[Foto: Universitat de les Illes Balears]

Notícies relacionades