Categories: COVID-19, Promoció de la salut i prevenció de la malatia, Epidemiologia

Contractació d’un servei de recollida de residus a l’Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Consell de Govern s’ha donat per assabentat de les contractacions d’emergència de subministrament i serveis a càrrec del Servei de Salut per valor de 38.808 €. Es tracta de la contractació d’un servei de recollida de residus per reforçar aquest servei a l’Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera.

Aquest fet s'ha produït atès l’augment de la freqüència i el volum de recollides, i l’adquisició d’un congelador vertical, de 250 a 300 litres de capacitat, per a l’Àrea de Salut de Menorca, davant la necessitat d'aprovisionament de grans estocs de reactius per als pròxims mesos.

Totes aquestes contractacions d’emergència han estat relacionades amb el tractament de la pandèmia a causa de la necessitat concreta de disposar de determinats equips i serveis per mantenir una activitat sanitària assistencial correcta en la lluita contra la COVID-19.

Concretament, les contractacions d'emergència són les següents:

El passat mes de març el Consell de Govern va aprovar l'Acord de mesures que s’han d’adoptar en matèria de contractació pública a conseqüència de la declaració d'estat d'alarma per gestionar la crisi sanitària ocasionada per la COVID-19. Això va suposar que a tots els contractes subscrits per l'Administració de la Comunitat Autònoma i el sector públic instrumental els fos aplicable la tramitació d'emergència.

[Font: Conselleria de Salut i Consum. 24/07/2020]

[Foto: Atenció Primària de Mallorca]

Informació científica COVID-19

Vídeos COVID-19