Categories: Recursos humans, COVID-19

COVID-19: L'EBAP convoca les proves d'accés al cos de gestió i cos superior

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Direcció General de Funció Pública i Administracions Públiques ha comunicat a la Mesa Sectorial de Serveis Generals les dates en què l'Escola Balear Administració Pública (EBAP) té previst convocar les proves d'accés als cossos de gestió i superior de la Comunitat Autònoma.

Es tracta de dues de les proves dels processos selectius de l’Oferta d’Ocupació Pública de l’any 2018 que van ser ajornades amb motiu de la declaració de l’estat d’alarma per la COVID-19. Així, el primer examen per accedir al cos de gestió (previst inicialment per al 4 d’abril de 2020), al qual estan convocats 836 aspirants (817 persones a Mallorca, 10 a Menorca i 9 a Eivissa), tindrà lloc el diumenge 27 de setembre. El tercer examen de les proves d'accés al cos superior, al qual estan convocats 32 aspirants (tots a Mallorca) s’ha previst que es dugui a terme el dissabte 17 d'octubre.

A més, s'ha recordat que la realització del primer exercici de l'examen al cos subaltern corresponent a la reserva del 2% per a persones amb discapacitat intel·lectual, al qual estan convocats 28 aspirants (23 persones a Mallorca i 5 persones a Eivissa), es durà a terme el dimecres 9 de setembre.

[Font: Conselleria d'Administracions Públiques i Modernització. 29/07/2020]

[Foto: IB-Salut]

Informació científica COVID-19

Vídeos COVID-19