Categories: COVID-19, Promoció de la salut i prevenció de la malatia, Epidemiologia

COVID-19: consulta de mercat per trobar solucions innovadores en Salut i Tecnologia

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Govern de les Illes Balears ha obert una consulta de mercat per a trobar solucions innovadores en l'àmbit de la salut i de les Tecnologies de la Informació i Comunicació (TIC), que serveixin per fer front a les necessitats generades per la COVID-19.

Objectiu de la convocatòria

L'objectiu d'aquesta convocatòria, les bases de la qual ja es poden consultar a la publicació del BOIB de l'1 d'Agost, és utilitzar aquestes solucions per impulsar la Compra Pública Innovadora. 

La consulta está gestionada per la Direcció General de Recerca en Salut, Formació i Acreditació, de la Conselleria de Salut i Consum, entre d’altres.

L’impuls de la compra pública és una clara oportunitat per poder dissenyar unes Illes Balears segures amb tecnologies innovadores de control i gestió front a la COVID-19, i alhora reactivar el teixit empresarial productiu.

La Compra Pública Innovadora (CPI) és una actuació administrativa de foment de la innovació a través de l'adquisició per part del sector públic de nous béns i serveis, que permet contractar serveis empresarials dissenyats per aportar solucions davant un repte o necessitat que no es troba al mercat. Així es milloren les necessitats o serveis de l'Administració Pública a través de la I+D+i.

Participants

En aquest sentit s'hi podran presentar aquelles empreses o particulars que presentin propostes i serveis que serveixin per donar resposta a tots els reptes ocasionats per la COVID-19 en el sector públic.

Termini

El termini per presentar propostes o solucions a aquesta consulta de mercat finalitzarà el pròxim 1 d'octubre del 2020.

[Fonts: Conselleria de Transició Energètica i Sectors Productius. 03/08/2020 - BOIB. Núm. 135. 01/08/2020]

[Foto: Infosalut / Home corrent / CC BY-NC-SA 4.0]

Notícies relacionades

Informació científica COVID-19

Vídeos COVID-19