Categories: COVID-19, Promoció de la salut i prevenció de la malatia, Epidemiologia

Educació i Salut s’han reunit per revisar les mesures a adoptar a l’inici del curs

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El conseller d’Educació, Universitat i Recerca, Martí March, ha participat a la comissió de seguiment creada entre les conselleries d’Educació i Salut per tal d’analitzar l'evolució de la situació epidemiològica a les Balears provocada per la COVID-19.

De la reunió també han participat, per part de la Conselleria d’Educació, Universitat i Recerca: el director general de Planificació, Ordenació i Centres, Antoni Morante, el secretari general, Tomeu Barceló, la cap del Servei de Planificació i Centres, Antònia Serra i, per part de la Conselleria de Salut i Consum: la directora general de Salut Pública i Participació, Mª Antònia Font, el director general del Servei de Salut de les Illes Balears (IB-Salut), Juli Fuster, acompanyats de tècnics de Salut.

A la reunió s’han tractat temes organitzatius com són:

  • Actualització dels protocols d’actuació davant les sospites d’un possible cas de COVID-19.
  • Actuacions que es duran a terme cas que es confirmi un contagi.
  • Proves es faran i com ha d’actuar el centre, respecte a l’alumnat i el professorat.

Col·laboració estreta entre Educació i Salut per donar les màximes garanties

Educació treballa contínuament amb Salut Pública a partir de l'anàlisis de l'evolució de la situació epidemiològica, per adaptar i actualitzar els protocols a seguir als centres educatius.

La intenció d’Educació és la de tenir un inici de curs amb la màxima normalitat possible, encara que l’evolució de la pandèmia i les recomanacions de Salut marcaran l’escenari. En els plans de contingència els centres educatius han previst tres escenaris (A, B i C) per al desenvolupament de les activitats lectives, en funció de l’evolució de la situació epidemiològica i de les recomanacions sanitàries.

[Font: Conselleria d'Educació, Universitat i Recerca. 19/08/2020]

[Foto: Conselleria d'Educació, Universitat i Recerca]

Notícies relacionades

Informació científica COVID-19

Vídeos COVID-19