Categories: COVID-19, Promoció de la salut i prevenció de la malatia

COVID-19: Protocol d’estudis de seguretat i salut en el treball

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Conselleria de Model Econòmic, Turisme i Treball ha signat un protocol de col·laboració amb l’Institut Nacional de Seguretat i Salut en el Treball (INSST), per promoure de forma conjunta l’elaboració de protocols i guies en el marc de les respectives competències de cada part en matèria de seguretat i salut en el treball.

El protocol és de col·laboració mútua i no duu cap contraprestació econòmica per cap de les parts.

Les àrees de col·laboració es concreten en el compromís de cooperar en activitats de suport i assistència tècnica mitjançant iniciatives que permetin progressar en projectes conjunts, en la difusió del coneixement així com en la investigació. Així, es promourà el desenvolupament de cursos, estudis, visites tècniques, celebració de seminaris, col·loquis i la realització de publicacions conjuntes.

A més, ambdues parts també s’han compromès a un possible intercanvi recíproc de publicacions de caràcter sociolaboral que s’editin en l’àmbit de les corresponents actuacions.

La signatura d’aquest protocol també preveu la possibilitat de constituir comissions de seguiment quan les accions a desenvolupar en matèria de prevenció i seguretat i salut en el treball així ho aconsellin.

[Font: Conselleria de Model Econòmic, Turisme i Treball. 20/08/2020

[Foto: James Lumb / People / CC BY­ND 2.0]

Informació científica COVID-19

Vídeos COVID-19