Categories: COVID-19, Promoció de la salut i prevenció de la malatia, Epidemiologia

COVID-19: S'aixequen les restriccions específiques de l'illa d'Eivissa

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Les restriccions per contenir la pandèmia específiques que afecten l'illa d'Eivissa que estan en vigor des del passat 6 de novembre no tendran una nova pròrroga.

La consellera i portaveu del Govern, Pilar Costa que les restriccions de la mobilitat nocturna passaran a ser entre les 24:00 hores a les 6:00 hores i no a partir de les 22:00 hores com durant les darreres setmanes.

Per tant, els bars i restaurants també podran tenir les 24:00 com a hora de tancament, tot i que no es permet admetre nous clients a partir de les 23:00. A més, els locals de restauració també podran obrir a l'interior.

Per altra banda podran tornar a obrir els parcs infantils municipals, que es varen tancar coincidint amb el començament del curs escolar, tot i que al vespre romandran tancats. A més a més, s'obriran les tres àrees recreatives gestionades per l’IBANAT a Eivissa i es podran emprar totes les seves infraestructures.

L'aixecament d'aquestes restriccions respon a la millora de la situació epidemiològica a l'illa d'Eivissa des que es varen iniciar. El 15 de setembre, quan es varen tancar dues zones bàsiques d’Eivissa i Sant Antoni de Portmany, s’havien detectat incidències acumulades que superaven els 500 casos per cada 100.000 habitants a la ciutat d'Eivissa.

[Font: Conselleria de Presidència, Cultura i Igualtat. 26/11/2020]

[Foto: Conselleria de Presidència, Cultura i Igualtat]

Què en diu la premsa
*26/11/2020 periodicodeibiza.es - El Govern levantará esta semana las medidas excepcionales para Ibiza.

Informació científica COVID-19

Vídeos COVID-19