Categories: COVID-19, Promoció de la salut i prevenció de la malatia, Epidemiologia

COVID-19: Salut manté les instal·lacions per a la vacunació massiva per quan es pugui reprendre l’activitat

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Malgrat la decisió adoptada pel Consell Interterritorial del Sistema Nacional de Salut —en el qual participen el Ministeri de Sanitat i totes les comunitats autònomes— sobre la suspensió cautelar i durant 15 dies del subministrament de la vacuna d’AstraZeneca a Espanya, la Conselleria de Salut i Consum mantendrà els punts per a la vacunació massiva a totes les illes.

En el marc del Pla de Vacunació autonòmic, les Illes Balears disposen de 19 línies obertes a Mallorca: 10 a Son Dureta i 7 al poliesportiu Germans Escales (Palma), 2 al poliesportiu Mateu Cañellas (Inca), 4 línies a Menorca (2 a Maó i 2 a Ciutadella), 2 a Eivissa (recinte de Fires i Congressos) i una a Formentera (a l’hospital).

Tots els operatius continuaran instal·lats en espera de poder reprendre l’activitat quan hi hagi vacunes en quantitat suficient perquè així sigui.

A les Illes Balears es continua amb la vacunació a persones més grans de 80 anys, amb les vacunes de Pfizer i Moderna, tant en els centres de salut com a Son Dureta.

[Font: Conselleria de Salut i Consum. 16/03/2021]

[Foto: Conselleria de Salut i Consum]

Informació científica COVID-19

Vídeos COVID-19