Categories: COVID-19, Promoció de la salut i prevenció de la malatia, Epidemiologia

La Conselleria de Salut avança a aquest cap de setmana l’administració de la segona dosi d’AstraZeneca

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Les persones de 60 a 69 anys que tenen cita durant el mes d’agost poden avançar voluntàriament la vaccinació als dies 31 de juliol i 1r d’agost.

La Conselleria de Salut i Consum ha decidit avançar a aquest cap de setmana (dissabte 31 de juliol i diumenge 1r d’agost) l'administració de la segona dosi d'AstraZeneca per a tota la població que està pendent de completar la vaccinació durant el mes d’agost.

D'aquesta manera, les persones d’entre 60 i 69 anys pendents de completar la pauta de vaccinació rebran un SMS que informa que poden avançar voluntàriament l’administració de la segona dosi a aquest cap de setmana. Per a això, hauran d’anar sense cita al mateix centre de vaccinació i a la mateixa hora que tenien assignats. Aquest col·lectiu és de 6.148 persones.

A causa de l'increment del nombre de casos positius provocats per la variant delta, Salut ha decidit avançar tant com es pot la segona dosi d'aquest grup poblacional per completar la pauta de vaccinació. Salut recomana a totes les persones que avancin la segona pauta de vaccinació si estan en disposició de fer-ho, per arribar abans a la immunització.

A més, es recorda a totes les persones menors de 60 anys que encara estan pendents de completar la pauta de vaccinació amb AstraZeneca que també poden aprofitar aquestes dues jornades per completar-la. Aquest col·lectiu pot anar sense cita als centres habilitats que es troben en aquest enllaç.

[Font: Conselleria de Salut i Consum. 29/07/2021]

[Foto: Conselleria de Salut i Consum]

Informació científica COVID-19

Vídeos COVID-19