Categories: COVID-19, Promoció de la salut i prevenció de la malatia, Epidemiologia

Contractació d'emergència del Servei de Salut per 752.981 €

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Consell de Govern s’ha donat per assabentat de les contractacions d’emergència de subministrament a càrrec del Servei de Salut per valor de 752.981 euros. Aquestes contractacions responen a la necessitat concreta de disposar de determinats serveis per mantenir una activitat sanitària assistencial correcta en la lluita contra la COVID-19.

Entre les contractacions destaquen els serveis d’allotjament i els serveis complementaris en diferents establiments hotelers destinats a visitants asimptomàtics o amb simptomatologia lleu de COVID-19 sense residència a les Illes Balears. Les contractacions són les següents:

  • Contractacions i adquisicions corresponents als Serveis Centrals:

a) Adquisició de monitors hemodinàmics per a les unitats Kid Covid, habilitades a Palma (Son Dureta i Palau de Congressos) i a Inca, per fer-hi PCR a infants de 3 a 14 anys, per valor de 20.824 €.
b) Desmuntatge de la instal·lació d’oxigen medicinal al Palau de Congressos (Palma) per utilitzar-lo com a hospital de campanya per atendre persones afectades per la COVID-19, per valor de 18.392 €.
c) Contractació del subministrament de 550.000 fulls informatius relatius als efectes secundaris de la vaccinació contra el SARS-CoV-2, per 10.980 €.
d) Contractació del servei de neteja de la nau d’emmagatzematge de material situada al polígon de Son Malferit (Palma), per 7.395 €.
e) Contractació del servei d’allotjament i dels serveis complementaris de l’Hotel Pabisa Sofia destinats a visitants asimptomàtics o amb simptomatologia lleu de COVID-19 sense residència a Mallorca i contactes estrets de casos confirmats, per tal de mantenir-los en règim d’aïllament, durant el període comprès entre l’1 d’agost i el 30 de setembre de 2021, prorrogable si les necessitats ho requereixen. El cost és d’un import fix de 165.000 € mensuals i una quantitat variable segons l’ocupació.
f) Contractació del servei d’allotjament i dels serveis complementaris de l’Aparthotel Rosamar destinats a visitants asimptomàtics o amb simptomatologia lleu de COVID-19 sense residència a Eivissa i contactes estrets de casos confirmats, per tal de mantenir-los en règim d’aïllament, durant el període comprès entre el 20 de juliol i el 30 de setembre de 2021, prorrogable si les necessitats ho requereixen. El cost és d’un import fix de 297.000 € mensuals i una quantitat variable segons l’ocupació.
g) Contractació del servei d’allotjament i dels serveis complementaris de l’Hotel Playa Azul (Cala en Porter) destinats a visitants asimptomàtics o amb simptomatologia lleu de COVID-19 sense residència a Menorca o residents a Menorca per condicions familiars o característiques del seu habitatge, i per a contactes estrets de casos confirmats, per tal de mantenir-los en règim d’aïllament, durant el període comprès entre l’1 d’agost i el 30 de setembre de 2021, prorrogable si les necessitats ho requereixen. El cost és d’un import fix de 129.500 € mensuals i una quantitat variable segons els transports refrigerats de menjar.

a) Contractació del servei de vigilància i seguretat a l’Aparthotel Sa Mirada, per l’import de 10.034 €.
b) Contractació del servei d’auxiliars de vigilància a l’Aparthotel Sa Mirada, per l’import de 14.094 €.
c) Contractació del servei de reforç de neteja i desinfecció dels centres sanitaris, del 12 de maig al 30 de juny de 2021, per l’import de 50.196 €.
d) Contractació del servei de reforç de neteja i desinfecció dels centres sanitaris, de l’1 al 31 de juliol, per l’import de 29.566 €.

[Font: Conselleria de Salut i Consum. 23/08/2021]

[Foto: Infosalut / IB-Salut / CC BY-NC-SA 4.0]

Informació científica COVID-19

Vídeos COVID-19