Categories: COVID-19, Promoció de la salut i prevenció de la malatia, Epidemiologia

La vaccinació contra la COVID-19 torna als centres de salut

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Servei de Salut tancarà al llarg del mes de setembre els grans punts de vaccinació, excepte Son Dureta.

La vaccinació contra la COVID-19 continuarà a partir del mes d’octubre als centres de salut, una vegada que es tanquin, de manera progressiva, els grans punts de vaccinació a Mallorca i Eivissa. Cal recordar que a Menorca aquesta acció ja es va dur a terme durant el mes d’agost.

D’aquesta manera el Servei de Salut inicia un procediment de desescalada dels punts de vaccinació massiva, una vegada que s’ha superat el 70% de població diana vaccinada amb la pauta completa. A Mallorca només quedarà com a punt de vaccinació massiva Son Dureta, que estarà obert de les 8 h a les 20 h, sense cita cada dia de la setmana.

El trasllat de la vaccinació dels punts de vacunació massiva als centres de salut es farà de manera gradual. Així, al tancament dels punts de vaccinació de Menorca i Eivissa es va sumar el punt de vaccinació de l’Hospital Universitari Son Espases.

A partir del 21 de setembre es tancaran el Poliesportiu Mateu Cañellas, d’Inca, i l’Hipòdrom de Manacor i un dia abans es tancarà la vaccinació sense cita. El darrer centre de vaccinació massiva que tancarà a Mallorca serà el Poliesportiu Germans Escales, el 29 de setembre. A partir del 22 de setembre els centres de salut vacunaran els dimecres amb cita prèvia.

A Eivissa la línia de vaccinació de la Policlínica Nuestra Señora del Rosario tancarà el 15 de setembre, igual que la línia de l’Hospital de Formentera, i a partir del 29 de setembre tancarà el Recinte de Fires i Congressos.

Actualment, a les Illes Balears s’ha vaccinat al 77,4% de la població diana amb la pauta completa.

[Font: Conselleria de Salut i Consum. 09/09/2021]

[Foto: Hospital Universitari Son Espases]

Què en diu la premsa
*09/09/2021 dbalears.cat - Les Balears tanquen els punts de vacunació massius i concentren la campanya en els centres de salut.
*09/09/2021 canal4diario.com - Cierran, menos Son Dureta, todos los centros masivos de vacunas.
*09/09/2021 diariodemallorca.es - Son Dureta será el único centro de vacunación masiva en Baleares.

Informació científica COVID-19

Vídeos COVID-19