Categories: COVID-19, Promoció de la salut i prevenció de la malatia, Epidemiologia

El Punt de Vaccinació del Recinte Firal d'Eivissa tanca després d'administrar prop de 160.000 vaccins

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El passat 28 de setembre va tancar el punt de vaccinació massiva del Recinte Firal d'Eivissa. Des que va obrir, el 15 de març, ha administrat 159.300 vaccins. En el moment del tancament compta amb dues línies operatives, encara que n’ha arribat a tenir catorze.

La vaccinació, ja des de mitjan agost, ha tornat als centres de salut. Des d'aquests es fa una captació activa de les persones que acudeixen encara sense vaccinar.

Després de gairebé sis mesos i mig d’ençà que obrí, en el Recinte Firal s'han administrat 24.682 dosis d'AstraZeneca, 101.237 de Pfizer, 28.387 de Moderna i 4.994 dosis úniques de Janssen. Això suposa devers 160.000 vaccins, entre dosis úniques, primeres, segones i terceres. Així, en el Recinte Firal s'han administrat el 84,5% del total dels vaccins administrats a l'illa d'Eivissa, que ahir eren 188.433.

A més del punt de vaccinació massiva, cal recordar que els professionals de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera s'han desplaçat a centres sociosanitaris, domicilis, centres de menors, pisos tutelats, cases d'acolliment de diferents associacions i al centre penitenciari. També cal assenyalar que en els centres de salut hi van ser vaccinats els majors de vuitanta anys en la fase inicial de la campanya de vaccinació.

Igualment, el Recinte Firal ha comptat amb el suport puntual del Centre Vila Park, del Grup Policlínica —on s'han administrat 3.133 vaccins— i de la unitat mòbil de SEAT, situada en el Centre de Salut Sant Antoni de Portmany.

[Font: Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera. 28/09/2021]

[Foto: Centre de Salut d'Alcúdia]

Informació científica COVID-19

Vídeos COVID-19