Categories: COVID-19, Epidemiologia

El COIBA s'adhereix a la carta de les societats científiques d'infermeria a la ministra de Sanitat

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Col·legi Oficial d’Infermeria de les Illes Balears (COIBA) s'adhereix a la carta remesa per les principals societats científiques d'infermeria d'Espanya a la ministra de Sanitat, Carolina Darias, després de l'exclusió de les infermeres del Comitè Avaluador de la Gestió de la COVID-19.

El COIBA considera que les aportacions de les infermeres són imprescindibles en totes les polítiques de salut, i també en aquest comitè d'avaluació. Per a revisar la gestió de la pandèmia, extreure conclusions i propostes de millora de cara a una possible futura pandèmia, també és necessària l'aportació de les infermeres. Sense elles, el comitè difícilment podrà avaluar de manera completa i integral la gestió de la COVID-19.

Per això, el COIBA se suma a la petició de totes aquestes societats, i d'altres institucions i organismes d'infermeria, perquè es corregeixi l'error i s'incorpori la visió de les infermeres al Comitè.

Descarrega aquí la carta.

[Font: COIBA. 04/10/2021]

[Foto: Banc d'Imatges Infermeres / Infermeres de la UCI Pediàtrica abans d'entrar en zona d'aïllament / CC BY-NC-SA 4.0]

Informació científica COVID-19

Vídeos COVID-19